Waterpark Mallorca

Als u van plan bent om Mallorca deze zomer te bezoeken, nodigen wij u uit om de beste waterparken op het hele eiland te leren kennen. Ongetwijfeld kunt u door het vriendelijke klimaat van de Middellandse Zee niet alleen genieten van weelderige baaien en plaatsen met emblematische schoonheid. Hier, in de Balearen-archipel, kunt u ook een onvergetelijke avond doorbrengen in een van deze waterfaciliteiten.

Western Water Park

Het bevindt zich in de stad Magaluf en is ingericht in de puurste “westerse” Amerikaanse stijl. Het Western Water Park bevat spectaculaire thematische gebieden zoals de Indian Town, recreant van de Indiaanse cultuur, het Western Land, het land van cowboys en outlaws, en tot slot El Paso, de typische omgeving van de Mexicaanse woestijnen.

De originaliteit waarmee ze de plek bedachten, wordt echter alleen overtroffen door hun eigen attracties. Het Western Water Park wordt de vreugde van jong en oud dankzij enkele wonderen zoals The Beast, een verticale val met meer dan 30 meter hoog; de Tornado, 60 meter centrifugale val om de meest gedurfde uit te dagen; Of misschien de Mega Slide, een vlotschuifregelaar met een lengte van bijna 300 meter.

Voor de kleintjes is plezier ook gegarandeerd dankzij de watervallen en glijbanen van het Daky park, het Lago La Mina minipark en het fantastische kinderparadijs, een kleurrijke waterinstallatie.
Het park is geopend in de maanden mei tot september, met kaartjes variërend van 27 euro per volwassene tot 10 euro voor kinderen die de lengtemeter niet overschrijden. Bovendien kunnen we binnen het park ook een gastronomisch aanbod vinden dat behoorlijk gevuld en plezierig is.

website

terug naar menu ↑

Waterpark Aqualand

In de buurt van Palma de Mallorca wordt Aqualand Water Park gepresenteerd als een perfect uitje voor diegenen die het Balearische eiland bezoeken met hun kinderen. Dit park is de meest populaire in de hele regio en op zijn beurt de oudste en biedt bezoekers een van de meest opwindende dagen van hun reis.
Zonder twijfel is Aqualand bekend vanwege zijn sterattractie: “King Cobra”. Deze spectaculaire installatie heeft internationaal een welverdiende populariteit, niet alleen voor de emoties die worden ervaren door degenen die het durven te proberen, maar ook voor de visuele weergave van degene die laat zien, een spektakel dat het overwegen waard is.

In aanvulling op het bovenstaande, heeft Aqualand kleine glijbanen voor de kleinste van onze familie, themabaden, waterstralen en een uitgebreid vegetatiegebied waar gezinnen kunnen zitten en rusten en kracht kunnen herwinnen om door te gaan. Hoewel we ons eigen eten kunnen meenemen, is de plaats vol met cafés en restaurants met een voortreffelijk aanbod.
De openingstijden zijn van tien uur ‘s ochtends, elke dag gedurende de maanden mei tot september. Om kaartjes te kopen, moet u 28 euro betalen voor elke volwassene en tussen 18,50 en 10,00 euro voor elk kind, afhankelijk van hun grootte.

website

terug naar menu ↑

Hidropark

Drijvende ballen, paintball, Snuba en zelfs een “fopspeen boom” zijn slechts enkele van de attracties waardoor duizenden toeristen elk jaar dit prachtige waterpark in Mallorca bezoeken. Het Hidropark ligt in het noorden van het eiland, met name in de haven van Alcudia, en tussen glijbanen en themabaden met zorg kunnen bezoekers een echt leuke dag beleven.

40.000 vierkante meter vormen dit fantastische complex, waar kinderen de hoofdrolspelers zullen zijn. Zwembaden met kunstmatige golven, rustplaatsen, restaurants en cafés, elektronische spellen, opblaasbare kastelen, minigolf en een breed scala aan entertainers, laten we duidelijk zien dat plezier op deze plek een feit is.

Als extra feit vertellen we u dat u de verjaardag van uw kind kunt vieren met feesten als “King Neptune” en “HidroPark Party”. In elk van deze diensten krijgt u een gratis geschenk voor uw kind, themakostuums, intense activiteiten zoals de verborgen schattenjacht, participatiewedstrijden, speciaal menu, heerlijke taarten en nog veel meer.
Wat tickets betreft, is 15 euro wat volwassenen moeten betalen, terwijl kinderen van 3 tot 11 jaar 16,90 euro betalen. Het park is geopend in mei, juni, juli, augustus en september en begint om 10 uur ‘s ochtends. Mis het niet!

website

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Flacco