Single Reis Swingend Cuba

Swingend, een heel geschikt woord voor Cuba. De vrolijk gestemde Cubanen zorgen er namelijk voor dat het leven zo veel mogelijk bruist. Al wandelend door koloniale staten zal niet zelden muziek klinken, hetgeen bijdraagt aan de bijzondere sfeer. Treed in de voetsporten van de legendarische Che Guevara, ontdek waar de wereldberoemde sigaren gerold worden en proef de historische sfeer tijdens stadstochten per paardenkoets of fietstaxi. Een bijzondere rondreis met een flinke dosis authenticiteit en een ontspannen afsluiting aan het strand. Kortom: geniet van Cuba!

Singlereizen zijn bedoeld voor singles, die graag op een ongedwongen en gezellige manier, maar niet alleen op vakantie willen. Of je nu 30-, 40-, 50- of 60-plusser bent. Wist je trouwens dat je in de prijstabel heel gemakkelijk de groepssamenstelling van een reis kunt zien? Zo weet je voordat je boekt uit hoeveel mannen of vrouwen de groep bestaat en wat de leeftijdsverdeling is.

Single Reis Swingend Cuba

2.034,00
Laatste update was op: mei 31, 2020 4:17 pm

Rondreis Cuba speciaal voor singles inclusief vliegreis, verblijf, vele maaltijden, vele entreegelden en excursies naar o.a. Varadero en Trinidad

11-daagse rondreis Swingend Cuba vanuit Varadero

1.652,00
Laatste update was op: mei 31, 2020 4:17 pm

Fly-drive naar Cuba Libre

1.265,00 in stock
Laatste update was op: mei 31, 2020 4:17 pm

9-daagse Fly-drive naar Cuba Libre


Geef uw mening

Laat een reactie achter

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Flacco