Quartier Latin van Kopenhagen

Alternatief Kopenhagen – Hygge & designhotel
Hyggeen Quartier Latin
Naast de universiteit, het mekka van de Deense Verlichting, is het Quartier Latin van Kopenhagen nu trendy, gastvrije restaurants, bars en de nieuwste winkels in zicht. Met overal jonge mensen van alle leeftijden die levensvreugde ademen. Omdat de Denen de wereldkampioenen van het geluk zijn. Dit is waar ons adres staat, dat perfect past in de chique en bohemien geest van de buurt met zijn decoratie die schommelt tussen modern en vintage, altijd in een Scandinavische geest. Warme tinten, edele houtsoorten, bruin leer, natuurlijk licht: we doen het met subtiliteit en puurheid. De sfeer is ontspannen – getuige het dagelijkse “Wine Hour”, een concept waarbij elke gast tussen 17.00 uur en 18.00 uur een glas wijn wordt aangeboden, een soort Scandinavisch happy hour, barlounge of op het dakterras. De bar is een van de hotspots van de Deense hoofdstad.

Op je Deense kalender
Voor een ontdekkingstocht door de Deense hoofdstad in alle vrijheid is deze ontsnapping inclusief de Copenhagen Card, waarmee u onbeperkt toegang heeft tot het openbaar vervoer, maar ook kortingen in bepaalde musea, cafés, restaurants en winkels. Tijdens het weekend hebben we ook de begeleide en privétour door de wijk Christiania voor u gereserveerd: zelfverklaarde “vrije stad”, het is anders dan alle andere, doorbreekt conventies en roept controverse op. En waarom zou u uzelf na het bezoek niet trakteren op een diner in een typisch Scandinavisch restaurant? Vraag het ons, wij regelen alles.

6-daagse citybreak Kopenhagen en Oslo 2021

647,00
TradetrackerProducts bbi-travel.nl
Laatste update was op: december 26, 2023 7:50 pm

In deze twee aan het water gelegen koninklijke steden, die in het verleden nauw met elkaar verbonden waren is het heerlijk toeven. Eén van de hoogtepunten van uw reis is de boottocht van Kopenhagen naar Oslo over de Oostzee.U heeft een prachtig uitzicht op Kopenhagen als u deze in de avond over de Sont uitvaart en op Oslo bij het binnenvaren in de ochtend. Geniet van een stedencombinatie met...

Hotel Copenhagen Island

82,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: december 26, 2023 7:50 pm

Goed hotel met veel licht en een rustige ligging in het centrum van Kopenhagen.

8-daagse treinrondreis Kopenhagen, Stockholm & Göteborg

1.050,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: december 26, 2023 7:50 pm

Tijdens deze rondreis combineert u drie schitterende Scandinavische steden aan het water. Het vervoer tussen de 'Parels van het Noorden' gaat per comfortabele trein.

9 dagen West Groenland en Kopenhagen

5.200,00 in stock
TradetrackerProducts bbi-travel.nl
Laatste update was op: december 26, 2023 7:50 pm

Tijdens deze fantastische reis bezoekt u de meest spectaculaire gebieden van Groenland en reist u met het schip MS Sarfaq Ittak van Ilulissat naar Sisimiut. Ilulissat staat op de Unesco Werelderfgoedlijst, vanwege de zeer spectaculaire ijsbergen. Op de terugreis verblijft u nog twee nachten in Kopenhagen zodat u ook deze mooie stad kunt verkennen.
Vertrek: 17/6-9/9 op donderdag
Voor een...

Wat is hygge?

Uitgesproken als “Hugueu”, heeft deze term van Noorse oorsprong geen equivalent in het Nederlands En met een goede reden… het definieert eigenlijk een hele typisch Deense levenskunst, duidelijk gericht op geluk en de kleine momenten waaruit het bestaat. Een gezellige sfeer, kaarsen (sleutelelement van hygge) rond een bad, een goed boek voor de open haard, een glas wijn gedeeld met vrienden … Het gevoel dat het dichtst in de buurt komt, is dat van intimiteit en cocooning, dat je kunt vinden alles, van huizen tot hotels tot de winkels en restaurants van Kopenhagen. Een trend om absoluut te melden …
… met goede ecologische praktijken? De Denen zijn niet tevreden met de gelukkigste ter wereld, maar willen ook de groenste zijn. Hoe?’Of’ Wat? Door hun hoofdstad tegen 2025 een 100% CO2-neutrale stad te maken (vergeleken met 2030 of 2050 voor andere steden). En Kopenhagen is al een stap voor: talrijke groene ruimten, wateren die openstaan ​​om te zwemmen, natuurreservaten, eco-districten en natuurlijk een grote passie voor fietsen. Iedereen speelt mee: restauranthouders geven steeds meer de voorkeur aan lokale producenten en meer dan de helft van de hotels in de stad heeft een ecolabel gekregen. Windturbines zover het oog reikt, omzetting van afval in warmte of elektriciteit, als het zo doorgaat, kan Kopenhagen de eerste groene hoofdstad ter wereld worden… Nog een goede reden om het te (her)ontdekken.

Flacco
Logo