Parkeren Schiphol

Korte en lange termijn parkeren op Schiphol

Hier vind u interessante informatie over het parkeren op de luchthaven van Schiphol.

Er zijn hier 3 verschillende mogelijkheden voor het parkeren op de parking van Schiphol.
– Wil je op vakantie gaan? Dan kan je je auto hier ook heel gemakkelijk achterlaten. Zowel op de korte termijnparking, als op de lange termijnparking.
– Kies je voor de zakelijke kant, voor zaken of om te winkelen. Ook kan je hier eten en wat ontspannen als je op iemand wilt wachten die van zijn reis terugkomt. Hele leuke faciliteiten heb je hier op de luchthaven. Geen stress, is hier helemaal niet nodig! Je bent in goede handen en als er problemen zijn kan je altijd terecht aan de infobalie. Om je auto hoef je je geen zorgen te maken want die staat heel veilig op de parking.
-Kiest u voor een persoon op te halen in de luchthaven van Schiphol?
Als u iemand wil ophalen, dan kan je kort parkeren. Je hoeft alleen de borden te volgen op de route die je neemt naar de luchthaven en alles staat er goed op waar je langs moet rijden en welke pijltjes je moet volgen naar de parking voor kort parkeren. Het is ongeveer 2 minuten lopen van de incheckbalie.

 

 

Wat is nu het verschil tussen lang en kort parkeren op de luchthaven van Schiphol?
Korte termijn parking is tot en met 2 dagen parkeren.
Lange termijn parking is vanaf 2 dagen. De maximale parkeertijd is hier niet aangewezen. Je kan je auto hier zo lang als je zelf wilt laten staan.

Je kan nu ook al je auto elektrisch laten laden op de parking van Schiphol.
Vanaf 15 oktober kunnen bezoekers van Amsterdam Airport hier hun auto elektrisch laten opladen op diverse parkeerplaatsen. Handig toch? Er zijn verschillende laadpunten aangelegd zodat elke bezoeker tegemoet komt aan de wensen en de behoeften van henzelf. Je kan nog geen parkeerplaatsen reserveren voor de elektrische wagen.

Als u uzelf bedenkt en een dag later toekomt op de luchthaven en nog een eindje verblijft op je bestemming van je reis. Dan hoef je jezelf geen zorgen te maken om je auto. Je kan nog altijd je auto buiten rijden of inrijden.

De verschillende voordelen van de parking van Schiphol.
De parking van Schiphol biedt nu al verschillende mogelijkheden die uw vakantie gemakkelijk en voordelig laten starten zonder dat je al op je vakantiebestemming bent.
Voordelig en gemakkelijk!
– Uw auto staat sowieso overdekt recht voor uw vertrekhal op de luchthaven.
– Je kan zelf je sleutel afgeven aan de balie en je auto wordt voor jou veilig geparkeerd terwijl jij je je baan wendt in de luchthaven van Schiphol en je probeert te kalmeren voor je vertrek. Je hoeft je geen zorgen te maken voor je sleutel, die wordt veilig opgeborgen voor je.
– Je bent ook geen tijd kwijt met het slepen van je verschillende zware koffers, of het ophalen van je auto want alles wordt voor jou gedaan.
– Het is heel handig en dichtbij, zodat je niet in de regen hoeft te sleuren voor naar je incheckbalie te gaan bevinden.

Hoe veilig staat uw auto nu in de luchthaven van Schiphol? Kunnen ze hier niet inbreken of jou auto meenemen?
– De luchthaven van Schiphol bewaakt alles op de parking 24 uur per dag 7 dagen op 7. Zodat niemand er met je auto vandoor kan gaan, of stelen zonder dat we hun identiteit kunnen achterhalen. Alles wordt heel goed bewaakt met de camera’s zodat iedereen met een gerust hart kan vertrekken naar hun reisbestemming.
– Hierbij voeren ze ook verschillende en regelmatige surveillance uit op het parkeerterrein van uw auto. Zodat alles zeker vlot verloopt en er geen addertjes onder het gras zitten wat camera’s niet kunnen zien en waar zij extra hard op letten.
– De parking van de luchthaven en de regie is altijd 24 op 7 bewaakt door verschillende personen.
– De luchthaven van Schiphol houden extra lichthoeveelheid aan zodat er sneller ongewest gedrag op de parking kan opgemerkt worden.
– Er bevinden zich ook op de parking in alle garages alarmknoppen die een noodoproep kunnen doen als er iets gebeurd of misloopt. Binnen enkele minuten wordt u geholpen door de noodzakelijke hulpdiensten ter plaatse.

In de luchthaven van Schiphol kan je al je gedachtes verzetten en je jezelf tot rust brengen. Hoe? Ze hebben exclusieve wachtzalen op de luchthaven.
In de exclusieve wachtzalen van Schiphol heb je onder andere gratis wifi, waarbij je rustig een filmpje kan kijken op je Ipad. Je emails kan checken, of de sociale media eens checken. Alles kan en is heel gemakkelijk te gebruiken. Ook is er gratis koffie en thee ter beschikking. Hebt u koud ? Is dit het perfecte hulpmiddel. Een goede kop warme koffie of thee zorgt ervoor dat je rustig wordt en je geniet van je moment. Je kan natuurlijk ook naar de sanitaire voorzieningen in de luchthaven gaan. Moet je dringend of juist niet dringend naar het toilet? Geen nood, je hebt verschillende toiletten op verschillende plaatsen. Je kan gerust nog even wachten en doorlopen voor je je juist moet inchecken in het vliegtuig. Moet je even je gezicht verfrissen of je tanden poetsen, alles is mogelijk. Zolang jij je maar comfortabel voelt. Als je informatie wilt over je vlucht of vluchttijden, kan je dit gemakkelijk vragen aan de personen die er rondlopen of die aan de balie zitten. Zij zullen er u alles over vertellen of de juiste informatie verschaffen.

Er wordt natuurlijk ook aan de minder validen gedacht en de hulp hierbij.
– Er zijn gratis rolstoelen ter beschikking voor deze mensen zodat ook zij hun goed en veilig voelen.
– Er is ook een aangepast parkeerplaats voor deze minder valide personen.
– Er wordt op elk moment van je verblijf in de luchthaven van Schiphol assistentie verleend. Bij het vertrek vanaf de luchthaven of bij het overstappen.

Zorg er in ieder geval voor dat je goed voorbereid bent als je op reis vertrekt.
Reizen is voor veel mensen een spannende, maar ook stresserende ervaring. Als u zichzelf goed voorbereid vergroot u de kans dat uw reis soepel verloopt zonder tegen strubbelingen.
– Zorg ervoor dat u de geldige reisdocumenten mee heeft.
– Check op tijd in. Voor de meeste vluchten moet je je twee uur op voorhand inchecken. Dit om alles vlekkeloos te laten verlopen en zodat je nog genoeg tijd hebt om alles mee te nemen, of om iets te eten of te ontspannen op een andere manier.

Nog een kleinigheidje over het parkeren op de parking van de luchthaven in Schiphol.
Als u speciaal iemand wilt komen ophalen en hier niet niet uitgebreide tijd voor wil nemen, kan u dichtbij de aankomsthal van de luchthaven parkeren. Het eerste kwartier is gratis om te parkeren hier. Uw auto staat overdekt geparkeerd onder de uitgebreide cameratoezichten. In de parkeergarage van Schiphol vindt u een overdekte wachtruimte met actuele vluchteninformatie over uw vriend of passagier die u wilt komen ophalen. Alles ligt heel dichtbij elkaar en is gemakkelijk te vinden. Hebt u vragen, dan kunt u zich wenden tot de infobalie en die leggen u alles heel grondig uit zodat u alles goed begrijpt.

Hoe gaat het parkeren zelf nu in zijn werk?
Eigenlijk heel simpel en helemaal niet moeilijk. Je moet gewoon de parkeergarage inrijden en dan kan u met uw creditkaart door de slagboom rijden. Betalen kan je heel gemakkelijk bij de betaalautomaten doen. Je kan contant betalen met geld en ook met bancontact.

Het openbaar vervoer is ook altijd ter beschikking bij de luchthaven van Schiphol.
– Je hebt busdiensten die goed ter beschikking liggen vanuit alle omringende plaatsen en die je overdag maar ook ‘s nachts kan gebruiken.
– Je kan ook pendelbussen gebruiken om te overnachten in een hotel dichtbij de luchthaven van Schiphol.Om eens wat uit rusten of jezelf te verfrissen in je kamer.
– Ook is er een trein ter beschikking die je gemakkelijk onder de luchthaven kan gebruiken.

Zo zie je dus dat de luchthaven in Schiphol heel gemakkelijk in gebruik is, maar ook zeer veilig en heel leuk om je tijd in te spenderen. Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over je parking, of over je auto, of over andere zaken. De luchthaven in Schiphol brengt alles voor jou in orde. Wil je nog wat tijd spenderen voor je vertrekt met je vliegtuig? Dan kan je gemakkelijk nog even een auto huren zonder je eigen auto van de parking te moeten halen. Of je huurt gewoon een taxi van de luchthaven zelf.

Wil je iemand verrassen als die persoon terugkomt van reis?
Dat kan ook allemaal in de luchthaven van Schiphol. Je kan iemand een persoonlijk filmpje laten zien op de grote schermen en via een persoonlijk bericht die hij/zij krijgt via de telefoon. Een betere verrassing kan je iemand toch niet geven?!

Heb je met iemand afgesproken maar je weet niet waar je juist moet afspreken?
Geen paniek, geen probleem!
Er is ook een Meeting Point in de luchthaven van Schiphol. Die je kan je gemakkelijk herkennen door de rood-witte blokken.

Zo, gerustgesteld? Geniet van je reis !

Geef uw mening

      Laat een reactie achter

      Do NOT follow this link or you will be banned from the site!