Individuele rondreis Ierland

Rondreis door Ierland

Ierland, het groene eiland met ongeveer 4,5 miljoen inwoners, is een populaire toeristenbestemming. Het eiland ten westen van het Verenigd Koninkrijk, dat zich splitst in de Republiek Ierland en Noord-Ierland, staat bekend om zijn glooiende groene heuvels met grazende schapen, ruige en pittoreske oevers, oude kastelen die pittoreske fotomomenten bieden en een rijke cultuur. De bezoeker verwacht niet alleen een goede, regionaal beïnvloede keuken, maar ook de typische Ierse pub, waar vaak livemuziek wordt aangeboden. Ierse whisky heeft wereldwijde bekendheid gekregen, net als Guinness of het overheerlijke, volledig Ierse ontbijt dat ’s ochtends je maag opmaakt.

Ierland heen en terugreis

Een rondreis door het groene eiland brengt de mooiste kanten van het veelzijdige land aan het licht en toont de mooiste bezienswaardigheden. De makkelijkste manier is om met de auto te reizen. Het is mogelijk om de veerboot met uw eigen auto te betreden. Anders kunt u ook een auto bij de accommodatie huren. In Ierland heerst er links verkeer, wat in eerste instantie even wennen is. Daarom hebben de huurauto’s de belasting aan de “verkeerde” kant. De snelwegen zijn niet altijd goed ontwikkeld en kuilen gevuld met regen kunnen lastig zijn. Als gevolg daarvan reis je nooit snel met de auto, maar ontdek je de kleine, verborgen schatten langs de weg. In de Gaeltacht regio zijn de straatnaamborden meestal tweetalig en maken het buitenlander wezen een uitdaging. Met de trein zullen vroeg of laat alle sporen naar Dublin gaan. Vanaf hier zijn er treinverbindingen naar alle steden in het land en ook naar Belfast in Noord-Ierland. Rond Dublin verbindt de DART de voorsteden met de hoofdstad. Kleinere, enigszins afgelegen dorpen zijn moeilijk te bereiken met de trein.

Rondreizen door Ierland individueel

12-daagse autorondreis Hoogtepunten van Ierland (Bed & Breakfasts)

529,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

De hoogtepunten van Ierland, dat zijn er nogal wat. Van de hoofdstad Dublin tot de beroemde Ring of Kerry aan de zuidwestkust en de ongerepte schoonheid van Connemara in het westen!!

Fly-drive Hello Ireland

660,00
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

Fly-drive Hello Ireland (hotels)

9-daagse autorondreis Ontdek Ierland (Bed & Breakfasts)

389,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

Al jaren favoriet in ons programma! Breng een bezoek aan de aantrekkelijkste gebieden van Ierland!

Rondreis Hello Ireland

749,00
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

8 dagen Ierland met o.a. Dublin, The Burren, Cliffs of Moher, Connemara, Ring of Kerry

8-daagse autorondreis Fascinerend Ierland

436,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

Nieuwe rondreis langs de mooiste plekjes van Ierland.

16 dagen Grand Tour Ireland

623,00
TradetrackerProducts houseofbritain.nl
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

Zeer complete rondreis waarbij u langs alle hoogtepunten van Ierland rijdt. Geniet van alles dat the Emerald Isle u te bieden heeft. U verblijft naar keuze in B&B's of in een combinatie van inns en hotels.

8-daagse autorondreis Ring of Kerry (Hotels)

429,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

Een korte rondreis langs het Killarney National Park, het maanlandschap van the Burren, leuke dorpjes met gezellige pubs en natuurlijk de beroemde Ring of Kerry met prachtige uitzichten!

8 dagen Autorondreis Ierland incl. vlucht

555,00
TradetrackerProducts peterlanghout.nl
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

Dublin, de Cliffs of Moher en de Ring of Kerry, allen highlights tijdens deze individuele autorondreis door het prachtige Ierland. Incl. vlucht!

Rondreis Grand Tour Ierland

899,00
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

11 dagen Ierland met o.a. Belfast, Giant's Causeway, Ring of Kerry, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin

8-Daagse rondreis Zuid West Ierland - Hotels

520,00
TradetrackerProducts bbi-travel.nl
Laatste update was op: december 17, 2023 10:29 pm

Schitterende rondreis door de fraaiste delen van Zuidwest Ierland. U bezoekt het prachtige Kerry, het Dingle schiereiland, de Cliffs Of Moher aan de Atlantische Oceaan, de unieke Burren en het pittoreske Kinsale, vlakbij Cork. Wij ontvingen al vele enthousiaste reacties over deze prachtige rondreis, waarbij u verblijft in goede hotels. Deze reis kan ook worden geboekt met verblijf in Inns of...


Bezienswaardige steden en plaatsen

Bustochten zijn beschikbaar vanuit Dublin, waaronder Hill of Tara of New Grange. Als u vanuit Dublin naar het zuiden van het land wilt reizen, kunt u een korte binnenlandse vlucht boeken naar Cork of Shannon. Deze drie luchthavens worden ook regelmatig vanuit het vaste land bediend. Ierland heeft vele attracties te bieden. Deze omvatten in de eerste plaats de landschappelijke schoonheden van het groene eiland. Bijzonder populair is de Ring of Kerry aan de zuidwestkust. Hier snellen de wilde golven van de Atlantische Oceaan naar de steile kliffen en geven een bijzonder schilderachtig panorama af, samen met de kleine dorpjes en verspreide boerderijen. De Giant’s Causeway in County Antrim is een speciale attractie: de vele duizenden basalt kolommen staan ​​op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De hoofdstad, Dublin, met zijn levendige Temple Bar-centrum en uitstekende theaters en omliggende attracties zoals het Neolithicum New Grange of Tara King’s Hill zijn ook zeker een bezoek waard. En natuurlijk zou Ierland niets zijn zonder zijn oude muren – tenminste een kasteel of burcht zou zeker op het programma moeten staan.null

Autoverhuur in Ierland

Theoretisch kan Ierland ook per bus en trein worden verkend, maar natuurlijk heeft je flexibiliteit grote problemen. Daarom kunt u vaak beter een huurauto nemen. De prijzen van de verschillende aanbieders vergelijken haar best op holidaycars

Zorg er vooral voor dat u de zoekresultaten filtert, zodat alle verzekeringen zonder eigen risico worden geselecteerd. Je krijgt een kleine auto voor iets meer dan 100 € voor de hele week. Alle huurauto’s rijden natuurlijk links in Ierland, dus u zit als chauffeur dus aan de rechterkant.
De minimumleeftijd van de bestuurder is met veel aanbiedingen op 25 jaar. Ben je jonger, dan moet je rekening houden met hoge extra kosten. Let daarom op de kleine lettertjes voordat u boekt en nam in geval van twijfel contact op met de bekwame ondersteuning van Holidaycars


Flacco
Logo