Hotel Bitzaro Grande Zakynthos

Verblijf in het 4-sterrenhotel Bitzaro Grande en ervaar wat de stad Kalamaki en haar omgeving te bieden hebben. In de omgeving van het hotel zijn enkele hoogtepunten, zoals de Caretta. Tot de toeristische bezienswaardigheden van de regio behoren het strand van Argassi, het strand van Laganas en het strand van Kalamaki.

Kamer / accommodatie in het hotel
Er is een badkamer op de kamer. Een magnetron is geïntegreerd in de ruimte-inventaris.

Bitzaro Grande

645,00
TradetrackerProducts preisdaler.nl
Laatste update was op: februari 10, 2020 10:16 am

Dit 4-sterren hotel Bitzaro Grande is al jarenlang zeer populair, dus wacht niet te lang met boeken want het is snel volgeboekt. Met zijn onder andere goede all inclusive formule geniet je optimaal van de vakantie. De service en gastvrijheid van het personeel zorgen ervoor dat je je hier direct thuis voelt! Het hotel beschikt over 2 zwembaden en een bubbelbad. Op het zonneterras met ligbedden...

Bitzaro Palace

645,00 in stock
Laatste update was op: februari 10, 2020 10:16 am

Dit is een uitstekende keuze voor wanneer je heerlijk aan een groot zwembad wilt liggen zonder animatie. Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij en zal je al snel herkennen. Bitzaro Palace heeft een moderne uitstraling en alles ziet er zodoende spic en span uit! Deze frisse ambiance is een lust voor het oog en vormt de perfecte omlijsting van jouw heerlijke verblijf. Het hotel wordt...

Gastronomie in het hotel
Er zijn verschillende restaurants in de buurt van het hotel, zoals Zepo’s Tavern, Stani Tavern en Taverna Merlis. Toeristen die het nachtleven van Kalamaki willen leren kennen, kunnen onder meer de Therapia Bar bezoeken.

Sport, entertainment en zwembad in het hotel
Sportfaciliteiten omvatten volleybal en nog veel meer. Paardrijden maakt deel uit van het sportaanbod in de buurt van de accommodatie.

Andere faciliteiten en diensten
De basisuitrusting omvat een bar en het huis is voorzien van een lift.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Flacco