Hop on Hop off Barcelona – Bustour – E-ticket

Bestel nu vast E-tickets voor de Barcelona Hop on Hop off bus. Deze bus stopt bij alle bekende attracties van de bruisende stad Barcelona. Je kunt in en uit stappen zo vaak als je wilt bij 45 bushaltes op 3 routes. En zijn de kinderen mee, tot 3 jaar reizen zij gratis mee met de tourbus.

E-tickets online bestellen en uitprinten is niet nodig! Tijdens een bustour door Barcelona is er veel te zien aan deze mooie stad.  Deze bustour kun je nu gemakkelijk en voordelig online boeken en je ontvangt meteen je voucher handig per email. Kies voor een ticket voor 1 of 2 dagen onbeperkt gebruik van de hop on hop off bus. Makkelijk is dat je geen vast datum hoeft te boeken de voucher is tot 3 maanden na aankoopdatum geldig. De bussen rijden af en aan zo hoef je nooit lang te wachten ze rijden elke 5-25 minuten tussen 9.00u en 19.00u.

De meest populaire stops die zijn inbegrepen: La Sagrada Familia, Camp Nou, Parc Güell, Montjuïc en Port Vell. De voucher kan eenvoudig worden ingeleverd in de bus, zo is het niet nodig om niet in de rij te staan voor een ticket. Eenmaal onderweg kun je eenvoudig overstappen op een van de andere routes en zo snel en eenvoudig Barcelona ontdekken.

 

Er zijn diverse routes aangegeven maar wat zie je nu eigelijk? Via de rode route: Deze gaat vanaf
Plaça Catalunya naar Parc de la Ciutadella, inclusief Diagonal, Passeig de Gràcia, Montjuïc Estació de Sants en Port Vell.

Dan de groene route: Deze gaat vanaf Port Olímpic naar Poblenou, inclusief Fòrum en het beste uitzicht op de stranden van de stad (23/MAR – 04/NOV 2018)

De blauwe route: Gaat vanaf Plaça Catalunya naar MACBA, inclusief Passeig de Gràcia, Gràcia, La Sagrada Familia, Tibidabo,Park Güell, Pedralbes en Camp Nou, het stadion van FC Barcelona     De rode en blauwe route duren 2 uur zonder in en uit te stappen; de groene route duurt 40 minuten zonder in en uit te stappen.

Betaal nu de laagste prijs. De voucher hoeft niet uitgeprint te worden je kunt gewoon het bewijs op je mobiel laten zien. De ticket is 3 maanden geldig, je kunt direct in de tourbus plaats nemen. Het ticket is te gebruiken voor 3 routes ook zijn er zijn toeristische medewerkers aan boord en de audiogids is ook in het Nederlands te volgen, wel zo handig om te weten waar je bent en wat je nu ziet onderweg. Service is aangepast voor rolstoelgebruikers en slechthorenden

Honden zijn niet toegestaan in de bus, behalve als zij vervoerd worden in een draagbare/flexibele tas of bench

 

Let op: als je een ticket voor 2 dagen hebt gekocht, moet deze wel op 2 dagen achtereenvolgend gebruikt worden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply