Helikopterskiën in Andorra

Of je nu bekend bent met Helikopter skiën of het nog nooit hebt gedaan, maak van deze gelegenheid gebruik om de beste bergen en afdalingen van Andorra af te skiën en te genieten van de prachtige witte sneeuw.
Op zoek naar de beste sneeuw omstandigheden, zullen de gidsen u naar de top lacaties van de Great Valira of de North Valley leiden.

Bij de Great Valira krijg je de eerste ervaring van helikopter afdaling waarbij je de ski out van tracks zult ontdekken. Tijdens de helikopter tour zijn er 2 afdalingen inbegrepen rond het gebied van de Canillo vallei, waarbij de Ransol vallei, de La Coma de Varas piek van 2.760 meter in Andorra, met een gemiddelde van 25 graden helling en ongeveer 1000 meter afdaling wordt verlaten.

In de North Valley krijg je 2 helikoptervluchten en 2 afdalingen naar de vallei van Ordino Andorra, de piek van Beixalis, de Peak of Hortell, met een hellingsgemiddelde van 25 ° en een aflopende helling van 900 meter, afhankelijk van de sneeuwcondities de veiligheid van de pistes.
Als u wilt, kunt u vragen om een ​​privégids bij uw helikopter vlucht, voor zowel beklimmingen als afdalingen, voor een meer exclusieve en persoonlijke ervaring.

Adembenemend helikopterskiën
Sublieme uitzichten vanaf de helikoptervlucht Ski 2 afdalingen en ski uit tracks Ontdek de pistes met een gids, indien gewenst
Geef uw mening

Laat een reactie achter

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Flacco