EuroParcs Noordwijkse Duinen

Het EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen ligt in Noordwijk in de provincie Zuid-Holland. Deze levendige badplaats staat bekend om zijn diverse winkels, gezellige straatcafés en een prachtig strand. In het park kun je je vermaken op de jeu de boulesbaan en het voetbalveld.

Faciliteiten EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen

EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen heeft een verwarmd buitenzwembad met ligstoelen. Hier kunt u heerlijk ontspannen als het mooi weer is. Wilt u de omgeving buiten het vakantiepark ontdekken? Dan is het aan te raden om een ​​fiets te huren bij de fietsverhuurder van het vakantiepark en de omgeving te verkennen.

Kinderfaciliteiten EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen

Het verwarmde buitenzwembad van EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen heeft een speciaal kinderbad. Kinderen kunnen zich ook uitleven in de speeltuin, het voetbalveld en de petanquebaan. Het vakantiepark biedt ook verschillende activiteiten, zoals bootcamp en excursies met Moedertje Groen.

Restaurants EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen

EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen heeft een eigen restaurant waar je heerlijk kunt eten en drinken. Ook zijn er veel leuke restaurants op loopafstand van het park. Je hebt dus een grote keuze aan eetgelegenheden! Trouwens, het hele jaar door rijdt de broodbus met heerlijke broodjes dagelijks langs het vakantiepark.

 

Omgeving EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen

EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Noordwijk te ontdekken. In deze stad zijn veel wandel-, fiets- en ruiterpaden die langs de duinen, bossen en het strand leiden. Noordwijk is ook de perfecte plek om verschillende watersporten te beoefenen. Na een actieve dag kunt u heerlijk ontspannen op een terras. Iets verder weg van het vakantiepark ligt attractiepark Duinrell. Zowel jong als oud komen hier aan hun trekken! Berijd de achtbaan, zwem in het tiki-zwembad of neem de kinderen mee naar de speeltuin.

 

EuroParcs Resort Noordwijkse Duinen

Geniet van ellenlange wandelingen over het uitgestrekte zandstrand en door de duinen. EuroParcs Noordwijkse Duinen is de ultieme plek voor je zon-, zee- en strandvakantie.
Flacco
Logo