Emerald Palace Kempinski Dubai

Dubai is een spectaculair hotel rijker: The Emerald Palace Kempinski Dubai is geopend op de westelijke boog van de Palm Jumeirah.

Dit paleishotel wordt omringd door de Arabische Golf en strekt zich uit over 100.000 vierkante meter en heeft een privéstrand met wit zand van 500 meter lang. Geïnspireerd door de Europese paleizen van het verleden, is het Emerald Palace Kempinski Dubai gemodelleerd naar de neoklassieke architectuur en symmetrisch ontworpen. De weelde van het hotel wordt weerspiegeld in zowel de 6.400 kroonluchters als de vele handgemaakte designelementen. Vooral de kroonluchter van 40.000 Swarovski kristallen in het atrium en de handgeschilderde motieven van 24-karaats goud maken indruk.

Emerald Palace Kempinski Dubai

283.00 in stock
Laatste update was op: mei 27, 2019 4:26 pm

Het Emerald Palace Kempinski Dubai ligt op de westelijke halvemaanje van het kunstmatige eiland Palm Jumeirah.

391 kamers

De luxe ingerichte 391 luxe kamers, suites en villa’s beginnen bij 65m2 en kijken uit op de prachtige tuinen van het resort, de Arabische Golf of de Palm Lagune. Bovendien heeft elke gast een butler service die 24 uur per dag beschikbaar is.

De tien vrijstaande vier- en vijfkamer Royal en Imperial Villas hebben ook een zwembad op het dak, een jacuzzi en een eigen kleine spa.

Culinaire hoogstandjes

Van Europese gerechten in Le Jardin of het Italiaanse restaurant All’onda tot het Japanse steakhouse Matagi met een pan-Aziatische keuken tot afternoon tea in de lobby van Blüthner, acht restaurants en bars bieden culinaire hoogtepunten. Fans van chef-kok Alain Ducasse met drie Michelin-sterren kunnen uitkijken naar het restaurant miX, het allereerste concept van de Fransen in Dubai, dat de eerste gasten verwelkomt op 15 december van dit jaar.

Het grootste binnenzwembad van Dubai

De Cinq Mondes Spa heeft een oppervlakte van 3000m2. Het biedt 23 behandelkamers en twee privé spa suites, het grootste overdekte zwembad in de stad. Grenzend aan de spa is een ultramoderne 24-uurs wellness-club uitgerust met Technogym apparatuur. Indien nodig kunt u ook werken met een personal trainer. Gasten kunnen ook genieten van een scala aan watersporten en recreatieve activiteiten: introductiecursussen voor duiken, paddle boarden, een bezoek aan de privé bioscoop met 80 plaatsen of een spelletje op de putting green van het hotel met 18 holes. Kinderen en tieners kunnen de Kids ‘en Teens’ Club bezoeken naast het bestaande aanbod.

Geef uw mening

      Laat een reactie achter

      Do NOT follow this link or you will be banned from the site!