Camping Weekend Gardameer

Luxe Camping Weekend aan het Gardameer.Als u op een van de drie terrassen op deze camping staat, kunt u ver voorbij de glinsterende baai van Barbarano en de stad Salò kijken. Vanwege de terrassen van het terrein, parkeert u uw auto op een aparte en veilige plek op de meeste van onze plaatsen. Een smal, vrij steil voetpad leidt u naar het kiezelstrand.

Tijdens de zomervakantie worden animatie en entertainment georganiseerd, evenals excursies – ideaal voor gezinnen met kinderen van middelbare en oudere leeftijd. Het prachtige zwembad biedt plezier en ontspanning voor alle leeftijden. Het heeft een ligweide en een kinderzwembad. Over het algemeen is de stemming in het hoogseizoen erg levendig. In het laagseizoen kunt u genieten van een stillere, peutervriendelijke sfeer. Maar zelfs dan is er genoeg te doen in de miniclub voor de kinderen.

Camping Weekend

268,82
TradetrackerProducts selectcamp.com
Laatste update was op: juni 19, 2020 5:15 pm

Camping Weekend is een waar paradijs voor kinderen. Aan iedereen is gedacht op Camping Weekend aan het Gardameer. Er is een apart kinderbad met een kleine glijbaan en speelattributen. Overdag kunnen de kinderen zich vermaken met het animati...

Camping Weekend

240,65
TradetrackerProducts vacanceselect.com
Laatste update was op: juni 19, 2020 5:15 pm

Met Camping Weekend begon ook de geschiedenis van Vacanceselect. En we zijn nog steeds trots op deze camping die zichzelf steeds weer opnieuw 'uitvindt'. Trots ook op de durf om innovatieve baanbrekende accommodaties te ontwikkelen. Maar het allermooiste blijft natuurlijk wel deze fantastische plek bij het Gardameer. Te midden van olijfbomen, palmbomen en oleanders. Doordat Camping Weekend een...

Villaggio Weekend

137,00
Laatste update was op: juni 19, 2020 5:15 pm

Welkom op Camping Village Weekend. Direct aan het wereldberoemde Gardameer, maar ook omgeven door cultuur en natuurlijk erfgoed. Het prachtige kasteel van Sirmione, de mooie promenade bij Desenzano en het poëtische Limone sul Garda liggen allemaal binnen handbereik. Voor de waterratten is er ook genoeg te doen: er is een groot zwembad met kinderbad en glijbaan.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Flacco