40 Shades of Green 9-daagse vlieg-busrondreis

Een fantastische reis waarin u de mooiste natuurgebieden en kusten van het noordelijk deel van Ierland bezoekt. Het voor velen onbekende noorden van Ierland heeft een betoverend landschap met wel veertig tinten groen, zoals het schilderachtige noordwesten waar u nog het echte landelijke Ierland tegen komt en de Glens of Antrim. Ook maakt u kennis met indrukwekkende natuurverschijnselen zoals de Giant’s Causeway en het door gletsjers uitgesleten dal Glenveagh. Voor de echte Ierse beleving moet u in het ruige graafschap Donegal zijn. Dit willen wij u dan ook niet onthouden. In Glenariff Forest Park kunt u genieten van adembenemende uitzichten en prachtige watervallen. Even verderop geniet u van rafelige kusten, prachtige baaien, gestapelde muurtjes en wilde fuchsia’s. Naast prachtige natuur- en kustgebieden, ziet u enkele fraaie kastelen en bezoeken we uitgebreid de stad Belfast.

9-daagse vlieg-busrondreis 40 Shades of Green

999,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: maart 27, 2023 4:13 pm

Een fantastische reis, waarin u de mooiste natuurgebieden met de vele tinten groen en de belangrijkste steden in het noorden van Ierland bezoekt.

13-daagse vlieg-busrondreis All of Ireland

1.299,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: maart 27, 2023 4:13 pm

Deze reis met deskundige reisleiding laat u kennismaken met vrijwel heel Ierland: een sterk wisselend landschap, eeuwenoude monumenten en de gastvrije bevolking!

10-daagse vlieg-busrondreis Hoogtepunten van Ierland

1.199,00
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: maart 27, 2023 4:13 pm

Laat uw hart sneller kloppen! Deze populaire reis met deskundige reisleiding is zeker een reis vol hoogtepunten!

Flacco
Logo